Snel naar
Inhoud

Schepsalades

De lekkerste schepsalades vindt u bij uw Keurslager, wij maken alle salades zelf.  Zo is onze eigengemaakte tonijnsalade bijzonder populair bij onze klanten. En wat dacht u van onze asperge-hamsalade met Hollandse asperges. Maar ook onze andere salades smaken naar meer. Maak uw keuze uit ons brede aanbod: altijd vers, fris en smakelijk. Lekker voor op brood, op een cracker, een beschuitje. Bij het ontbijt, de lunch, of 's avonds op een toastje bij een gezellig glaasje wijn.

Scharrel eisalade (eigengemaakt)

 
Een rijkgevuld product met verse eieren van de boerderij in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.  
   

Vleessalade

 
Naar oma's recept. Goed gevulde vleessalade in een fijne gekruide dressing met een romige nasmaak. Een smakelijke stoffering voor brood of toast.  
   

Salade van het huis

 
Een heerlijk frisse salade van kip in romige saus, met uitjes en een tipje kerrie. Deze salade staat bekend door de pittige ondertoon.  
   

Seizoensalade

 
Een heerlijke eigengemaakte salade met de meest verse ingrediënten. Een salade die zich niet laat omschrijven maar die u eigenlijk gewoon moet komen proeven! En die natuurlijk passend is bij het seizoen.  
   

Aspergesalade

 
Een heerlijke eigengemaakte salade, met verse asperges, in een romige dressing, met fijne kruiden.  
   

Tonijnsalade

 
De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing garandeert u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel.  
   

Krabsalade

 
Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. zuivere krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.