Snel naar
Inhoud

De Smulsteen

Even in de oven en genieten maar!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authenthieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180° C en in 25-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete , sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. Een gevulde steen is voor 2 personen.

Bulgaarse smulsteen € 13,95 p.st.

  • varkenshaas
  • aardappelwedges
  • paprika
  • courgette
  • broccoli

Amerikaanse smulsteen € 13,95 p.st.

  • spareribs
  • pofaardappelen
  • maïs
  • broccoli

Franse smulsteen € 14,95 p.st.

  • varkenshaas
  • haricot verts
  • broccoli
  • aardappelwedges

Hollandse beenham smulsteen € 13,95 p.st.

  • beenham
  • haricot verts
  • maïs
  • aardappelwedges

Smulsteen mixed grill trio € 17,95 p.st.

  • varkenshaas
  • kipfilet
  • biefstuk

   

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen.

  • 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.
  • de smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.
  • zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen
  • de smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen, De borg hiervoor is € 15,00. Deze ontvangt u terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.
  • de smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak.